Hlavní obsah
Článek

Pro české krásky, které se živí vlastním tělem, je každodenní návštěva fitness centra povinností. Najdou se ale i celebrity, pro které se stalo cvičení vášní a dobrovolně mučí své tělo v posilovně i několik hodin denně. Na Instagramu se pak chlubí skvělými výsledky, a motivují tak řadu fanynek. Zejména krásné pevné bříško patří k jejich největším přednostem.

Pořádnými břišáky je pověstná například Dara Rolins (51), které by postavičku mohly závidět i mnohem mladší krásky. Své sexy křivky v bikinách nedávno zpěvačka vystavila na Bali a čokoládové opálení ještě více zdůraznilo vyrýsované svaly. Ne všem se ale její vypracované tělíčko líbilo a někteří její fanoušci dokonce nešetřili ostrými slovy.

Pozadu nezůstává ani Simona Krainová (51), která v poslední době na své postavě poctivě maká. V brzké době ji totiž čeká focení uměleckých aktů, a proto každodenní dril nevynechala ani na dovolené na Zanzibaru. Tvrdá kázeň se ale vyplatila a modelka se brzy pochlubila luxusním bříškem v bikinách.

Královnou se v tomto směru ale jednoznačně stává Jágrova múza Veronika Kopřivová (33), která se pyšní pořádným pekáčem buchet. Pravidelné cvičení se pak vyplatilo i modelce Andree Verešové (43) nebo moderátorce Haně Mašlíkové Reinders (41).

Která z těchto slavných krásek má podle vás nejhezčí postavu?
Dara Rolins
11,1 %
Simona Krainová
4,9 %
Veronika Kopřivová
13 %
Andrea Verešová
61,1 %
Hana Mašlíková Reinders
9,9 %
Celkem hlasovalo 830 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám