Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to tři neděle, co se vrátila z dovolené na indonéském Bali a teprve teď se objevila ve společnosti. Modelka Simona Krainová (51) prý mění životní styl, končí s večírky, žije zdravě a chodí spát v půl deváté.

"Řekla jsem si, že si dám na pár měsíců pohov, budu se víc věnovat dětem a sobě, což plním. Přestala jsem kouřit, začala o sebe víc dbát. Poslední dobou jsem začala mít pocit, že je toho na mě moc, a to i pracovně, takže na nějakou dobu určitou nabídky odmítám," vysvětlila nám, když přišla pokřtít lifestylové noviny svojí kamarádky Beaty Baníkové. "Líbí se mi, že to není jen o zábavě, módě nebo kultuře, ale i o lásce k naší planetě," upřesnila Simona, která dokonce se svojí dovolenkovou partičkou na Bali uklízela i odpadky na pláži.

Simona nás překvapila změnou svého životního rytmu. "Vyhovuje mi chodit spát s dětmi v půl deváté. Ráno vstávám ve tři čtvrtě na šest, abych stihla všechno dětem připravit do školy a do školky, pak na hodinu vybíhám na pás a pak chodím cvičit. V jedenáct nebo ve dvanáct pak už stihnu být ready na nějaké schůzky," popsala modelka.

Krainovou nyní čeká hodně cestování, a i proto ji v Česku nebudeme vídat. "Dostali jsme různé nabídky, takže poletíme i s dětmi zase na Zanzibar. Pak nás čeká Malta, Portugalsko, snad i Kanárské ostrovy. Tento rok si dáme takový víc uvolněný a budeme si víc užívat rodiny a míň pracovat," vypočítala své nejbližší plány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám