Hlavní obsah
Článek

Dnes Simona Krainová (51) nedá na svou starší sestru Yvonu Maléřovou dopustit, v dětství to s ní ale neměla vůbec jednoduché. Na oslavu jejích 51. narozenin jí modelka věnovala na sociální síti vzpomínku, v níž popisuje bláznivé příhody, které s ní zažila.

„Je držkatá, bláznivá a hlučná. Když jsem byla malá, strašila mě, že duchové existujou a že je máme pod postelí. Od té doby se tam nedívám prach neprach. Když jsem se narodila, máma mě naložila do kočárku a ségra šla venčit ségru. Pár minut potom mě vybuchala s kamarádama za sáček bonbonů. Máma pak běhala po celém Lesoparku a našla naštěstí,“ vyprávěla Simona jednu ze svých historek a přidala i archivní fotku.

Zatímco dneska Simona patří mezi nejkrásnější a nejúspěšnější české modelky, jako malá holka ke své sestře vzhlížela a obdivovala její krásu.

„Když se dostala úspěšně do puberty, měla ty nejhezčí prsa a nejdelší nohy v okrese Karviná a kluci za ní pálili jako blázen. Nebylo jediný rande, ze kterého by nepřišla pozdě. A já jsem sedávala celý večery na topení u okna a brečela za ni jako želva. Naštěstí se vždy vrátila celá a zdravá, i když ji táta chtěl pokaždé zabít,“ popisovala modelka.

Právě díky ní má ale i zážitky, na které nikdy nezapomene. „Když šel u nás tenkrát kolem roku 1979 do kin film Pomáda s Travoltou a já prosila, že chci s ní, namalovala mě, učesala, dala vysoký boty a úspěšně propašovala na film mého života, na který se tenkrát stála delší fronta než na banány,“ svěřila se kráska na svém Instagramu a popřála své drahé sestře všechno nejlepší k narozeninám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám