Hlavní obsah
Článek

Bujarým večírkům už dávno odzvonilo. Od té doby, co má někdejší party rebelka Simona Krainová (51) děti, totiž návštěvu veřejných akcí s manželem Karlem Vágnerem značně omezila.

„V poslední době moc často nikam nechodíme, ale dřív jsme byli party animals. Toho času na zábavu není tolik, protože už mám rodinu a spoustu práce. Takže u mě ty večírky už nejsou tak bujaré a spíš se potkávám s lidmi doma nebo na terásce,“ přiznala modelka, která se stala největší ozdobou na otvíračce klubu Duplex.

Ohromila totiž především napěchovaným dekoltem, který jí doslova praskal ve švech. „Tyto šaty byly dělané na modelku asi o dvacet let mladší a byly připravené na přehlídku. Trošku mi vázlo zapínání a nebylo to úplně ono, ale jsou krásné, tak doufám, že mi neprasknou,“ smála se Krainová a dodala, že předvádět plavky ji už na mole neuvidíte.

Přitom ještě v létě vystavila své dokonalé křivky v plavkách na dovolené u moře, kde trávila celé prázdniny se svými syny Maxem a Brunem. „I když mi ty momenty chybí, tak to bylo náročné, protože jsme neposílali děti nikam na tábor. Byly jen týden u babičky a jinak jsme byli u moře na Kanárech a na naší chalupě, kde trávíme léto nejraději, protože tam máme bazén, les a všechno, co v tom horku člověk potřebuje,“ řekla Simona, které začínají prázdniny až se školním rokem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám