Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už měsíc a půl chodí starší syn Simony Krainové (51) do školy. V rodině slavné modelky se prý ale startem Maxovy školní docházky zase tolik nezměnilo.

„Tím, že děti chodí do školky od svých tří let, tak je to pořád velmi podobné. Vstáváme asi jen o dvacet minut dříve,” nechala se slyšet Simona a jedním dechem dodala: „Max je velmi zodpovědný. Když nemá všechno čistě a úhledně napsané, tak si to vygumuje a napíše to znovu. Škola ho baví, máme úžasnou školu a paní učitelku.”

Blonďatá kráska se netají skutečností, že její vzdělání skončilo dovršením základní školy a vyloženě studijní typ prý není ani její manžel. Po kom je tedy její syn tak zodpovědný student? „Možná to zdědil po babičce, Karlově mamince. Ona je totiž učitelka a velmi vzorná,” říká Simona.

Ještě na konci prázdnin se nám Simona svěřila s obavou, že se životní změny děsí. Teď se ale ukázalo, že i díky nastavení pravidelného režimu domácnosti jí to naopak vyhovuje. „Navíc když v osm hodin vyhodím syny do školy a školky, tak toho mnohem více stihnu. To mě jenom nahrává,” říká modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám