Hlavní obsah
Článek

O tom, že je Ondřej Sokol (52) multitalentovaný umělec, nemůže být pochyb. Hraje, moderuje a režíruje. Pravdou ale je, že v oblasti tance jeho talent pokulhává. To ho ale neodradilo se zúčastnit festivalu Life!. V rámci pohybového happeningu na brněnském výstavišti se Sokol už potřetí pokusí shromáždit na jednom místě co nejvíce lidí, kteří budou tančit stejnou choreografii. Tentokrát mu budou asistovat Simona Krainová (51) a Leoš Mareš (47), kteří už společně natočili upoutávku.

Moderátor úspěšné televizní show Tvoje tvář má známý hlas díky tanci několikrát přišel k úrazu. „Z tance mám hodně zranění. Jednou jsem se přiškrtil kravatou, když jsem se zachytil o kliku. Pak jsem se jednou přiskřípl sukýnkou. Na tu totiž přece jen nejsem zvyklej,” popsal své peripetie s tancem Ondřej.

Sokol naskočil do vlaku produkujícího taneční rekordy před dvěma lety s Jiřím Mádlem. Dvojici se podařilo posunout laťku na 1200 účastníků, tehdy se poprvé festivalu zúčastnili youtubeři a někteří z nich šli do tance na pódiu. Do překonávání rekordu se Sokol pustil i v loňském roce, kdy utvořil zdánlivě nesourodou trojici se zcela odvázaným Jakubem Kohákem a v oblasti tance totálně nepřekonatelným a proslulým Lukášem Pavlásekem.

Reklama

Další články

Načítám