Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) vyrazila do společnosti v tmavých brýlích, které po celý večer nesundala. Nejde o novou image nebo hvězdné manýry, jak by se mohlo zdát. Simona Super.cz přiznala, že má těžký zánět v oku.

"Mám zánět v oku, těžký zánět spojivek, nevidím vás, ale mám vás všechny ráda," řekla Super.cz modelka. Konkrétnější být nechtěla, ale přiznala, že nejde o žádnou prkotinu. "Nebudu mluvit o přesné diagnóze, ale mám antibiotika. Měla bych prý zvolnit tempo. Do konce týdne mám relativně volno, budu odpočívat, trošku spát," upřesnila na odpoledním koktejlu k připravovanému Ostrava Fashion Weekendu, který se uskuteční 10.-12. listopadu.

Simona se stala patronkou tohoto svátku módy. "Jsem z toho regionu, byla jsem se tam podívat už minulý rok. Hrozně mě to nadchlo. Byla tam spousta úžasných návrhářů. Letos jsem se stala patronkou. Je, myslím, důležité ukázat návrháře, kteří třeba nemají peníze na autorské přehlídky, finance na to se někam dostat. Je dobré, že se o tom bude mluvit. Podporuji českou tvorbu," dodala Simona, která bude hostem víkendu módy, ale na mole ji tentokrát neuvidíte. "Nechám to svým mladším a štíhlejším kolegyním," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám