Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svět módy už oficiálně opustila, to ale neznamená, že se do něj Linda Bartošová ráda nevrací. Držitelka titulu Česká Miss World 2012, která buduje kariéru zahraniční reportérky České televize, zavítala v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku na přehlídku módní značky Blažek.

„Přehlídka se mi vážně moc líbila. Cením, že se tradiční značka nebojí odvážnější dynamiky, a zároveň si zachovává eleganci, což není jednoduché. Vyšla z toho skvělá symbióza a výborná show,” říká Bartošová, která si střihla roli mladší Simony Krainové ve filmu Vybíjená. Linda nezavítala pouze na prezentaci pánské módy, ale stihla v pondělí ještě zhlédnout tvorbu Odivi a La Formela.

Když jsme Lindu na akci potkali, neodpustili jsme si otázku, jestli jí není líto, že už není součástí světa módy. „Není. Zbylo mi z této doby pár přátel i zážitků a stačí mi bohatě si to párkrát za rok připomenout, což tahle akce naplňuje skvěle, protože má úroveň a stojí za ní ten nejlepší tým,” říká sympatická blondýnka a jedním dechem dodává: „Můj život už stojí na jiných věcech, než je móda, ale to neznamená, že ji vylučuji. Beru ji jako jeden z klíčových kulturních kódů, které tvoří osobnost a individuální světonázor každého z nás.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám