Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po komediích Byl jednou jeden polda, Vybíjená a Dvojníci dostala Simona Krainová (51) vážnou roli. V seriálu Kapitán Exner svého manžela Karla Vágnera dočasně vyměnila za Vlastimila Harapese.

V nové epizodě se Krainová zaplete do vyšetřování vraždy seriálového herce v podání Viktora Limra (49). Jako manželka staršího hudebního skladatele bude Michalu Dlouhému alias kapitánu Exnerovi dost podezřelá.

„Na natáčení vzpomínám s láskou. Pan Harapes byl strašně milý a byla jsem poctěna, že se můžeme potkat. Michal Dlouhý, to je také skvělý herec,“ řekla Simona o natáčení primáckého detektivního seriálu.

Modelka už má za sebou pár hereckých zkušenosti, přesto byla nervózní. „Mívám hroznou trému. Měli jsme dlouhé dny, kdy jsme začínali brzy ráno, a končilo se po půlnoci. Někdy byli všichni trochu přetažení a v momentech, kdy se některé scény opakují podesáté, tak pak člověk už ztrácí to soustředění. Ale jinak mě to bavilo moc,“ přiznala Krainová, která není jedinou modelkou, s níž měl kapitán Exner tu čest se setkat. V seriálu si zahrála také Alena Šeredová (46).

Reklama

Další články

Načítám