Hlavní obsah
Článek

V poslední době se nejen mezi celebritami rozšířila móda s focením v plavkách na nafukovacích labutích, plameňácích a jednorožcích.

Výsledné foto se pak zveřejňuje na sociální síti. O něco trošku jiného se na dovolené pokusila moderátorka Eva Decastelo (45).

"Zkoušela jsem si vyfotit zadek jako Simona Krainová (51) nebo Andrea Verešová (43), ale vzhledem k tomu, že vážím zhruba stejně jako obě dvě dohromady, je fotka nepublikovatelná. Ale na prsa mají kila navíc super vliv. Takže asi takhle,“ pochlubila se svou vlastní momentkou Decastelo, jež na sociální síti publikovala snímek ňader v žabičované podprsence, který nafotila na Krétě, kde tráví rodinnou dovolenou.

A pokračovala ještě vtipněji. Nakonec si totiž zadek přece jen nechala vyfotit. Pomocí aplikace, na něj ale namalovala zvědavé očko a ještě přidělala šipku ke špíčku, který má na zádech.

A aby bylo všechno dokonané, nesměl v portfoliu chybět snímek s jednorožcem a plameňákem, na nichž řádí na svých facebookových i instagramových stránkách snad všechny známé tváře. Jak to dopadlo v Evině pojetí, se podívejte v naší fotogalerii

Reklama

Další články

Načítám