Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistky letošního ročníku České Miss prošly svou zatím nejtvrdší zatěžkávací zkouškou. Během soustředění v Nízkých Tatrách sestava šestnácti dívek absolvovala focení s módním fotografem Beneditkem Renčem.

Počasí ve slovenských horách ale dívkám úplně nepřálo, a tak si uchazečky o titul nejkrásnější dívky Česka sáhly až na dno svých fyzických možností. Holky totiž v minus pěti stupních pózovaly pouze v plavkách na Skalnatém plese.

Na celé focení dohlížela topmodelka Simona Krainová (51) a radila budoucím modelkám, aby jejich fotky byly co nejlepší. „Některé dívky nás hodně překvapily. Ať už tím, jak na sobě makaly nebo jak jsou fotogenické. Jiné, které nás například zaujaly na semifinále České Miss, se ukázaly nakonec jako méně fotogenické. Každopádně celkově to focení bylo moc fajn. Sice ten den byl neskutečně dlouhý, ale všechny dívky byly statečné a odvážné a i přes venkovní mráz měly úsměv na tváři,“ uvedla k focení Simona Krainová.

Reklama

Další články

Načítám