Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss zná své finalistky. O víkendu o nich rozhodla porota v čele se Simonou Krainovou (51) a ředitelkou soutěže Evou Čerešňákovou. "Jsou tam horké favoritky," řekla Super.cz Čerešňáková, která dá hodně na názor právě Krainové nebo fotografa Bena Renče, kteří znají prostředí modelingu jako své boty.

Během semifinále si dívky porota pořádně proklepla z cizích jazyků. "Mluvila jsem na ně anglicky, Martin německy, ověřujeme si, jak reagují nejen v češtině, ale i v cizích jazycích. Měli jsme tady slečnu, která uvedla, že mluví japonsky, a přes překladač jsme ji vyzkoušeli i tak," říká ředitelka soutěže.

Během blížících se soustředění čekají krásky pořádné krušné chvilky. Soutěž má totiž připomínat reality show a ne klasickou podobu soutěže krásy, na kterou jsou lidé zvyklí. "Holky se nemusí bát, chceme je připravit na vstup do velkého světa. Připravujeme zajímavé focení s Benem Renčem, Simonou Krainovou a Filipem Vaňkem. Focení do magazínů také kolikrát nebývá jednoduché, třeba v zimě, v netradičních podmínkách. Nechceme jim dělat naschvály, naopak chceme, aby získaly zkušenost z reálného světa modelingu," dodala Čerešňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám