Hlavní obsah
Článek

Tato dívka se narodila v Havířově, po sametové revoluci odcestovala jako začínající modelka do Paříže, kde žila čtrnáct let. Její tvář proslavily prestižní časopisy jako americký a francouzský Elle, Marie Claire, Cosmopolitan a mnohé další. V roce 2001 ji dokonce magazín Stuff uvedl mezi padesáti nejvíc sexy ženami světa. Spolupracovala s předními světovými fotografy Helmutem Newtonem, Patrickem Demarchelierem či Bettinou Rheims a stala se tváří kampaně Christiana Diora.

V Česku patří mezi nejznámější modelky. Moderovala vlastní televizní talk show Někdo to rád horké, hrála ve filmech Kamarád do deště, trilogii Byl jednou jeden polda a nověji Vybíjená a Dvojníci.

Podle těchto indicií vám už musí být jasné, že na dovolenkové fotce pózuje Simona Krainová (51), kterou záliba v trávení času na plážích neopustila ani v dospělosti. „Jsem vyloženě letní typ, já i moje rodina milujeme teplo, moře a slunce. Není nic víc, než načerpat vitamíny přímo od moře a ze slunce. Takže jakmile je to jen trochu možné, tak balíme kufry a letíme za teplem,” říká Simona.

Poté, co se blonďatá kráska stala maminkou, svůj přístup k cestování jen trochu poupravila. Jednak se začala více bát v letadle a zároveň se jí změnily potřeby. „Dříve jsme s Karlem moc neřešili, kam a na jak dlouho poletíme, vždy to bylo spontánní rozhodnutí, někdy i ze dne na den. S dětmi to ale takhle nefunguje, už musíme více plánovat a vše lépe organizovat,“ dodala modelka a maminka synů Maxe a Bruna, kteří ji většinou na cestách doprovázejí.

Reklama

Další články

Načítám