Hlavní obsah
Článek

Nedá se říci, že někdy nemá v něčem trochu pravdu, ale kolikrát to vypadá, jako by už ani nebyla modelkou, ale spíš někým, kdo celé dny místo práce a starosti o dvě děti neřeší nic jiného, než strefování se do lidí ze šoubyznysu. Řeč je o Simoně Krainové (51), která se naposledy nepěkně obula do přítelkyně Jaromíra Jágra (52) Veroniky Kopřivové (33). Má to Simona vůbec zapotřebí? Hlasujte v anketě na konci článku!

O nikom opravdu známém a populárním není známo, že by měl tolik veřejných konfliktů s kolegy z branže. Krainová je opravdu výjimka.

„Holt někdo nemá cit a vkus... a ona soudnost,“ napsala nejnověji k fotce Veroniky Kopřivové Simona. Ale láska Jágra není zdaleka jediná, která to schytala.

Své si vyslechla například Agáta Prachařová (38), k jejímuž videoklipu psala Simona slova o koštěti a kukačce, ptáku, který má jen krátkodobé známosti. Agáta reagovala slovy, že o Krainové se už pár dní nepsalo, tak potřebovala novináře vyprovokovat. A poslala ji na další botox.

Ty dvě mají napjaté vztahy už léta. „Simona mě nesnáší, protože jsem mladá, zatímco ona stará, hysterická a žárlivá,“ tvrdila tehdy Prachařová, Krainová zase kontrovala s tím, že Agáta je hloupá a agresivní holka.

Další obětí Simony, která se ale nebránila, byla slovenská diva. „Sisa Sklovská? X Factor. Nerozumím ani obrazu ani zvuku. Pomoc,“ reagovala také dříve na slovenskou porotkyni v talentové soutěži.

Konflikt s ní měla i Andrea Verešová. Do té se neurvale pustila Krainová kvůli rovnátkům, které označila za d**ilní a vysmívala se jí kvůli hromadě kufrů na horách. Opravdu velmi krásná Verešová usoudila, že to vše vzniklo ze závisti, že ji na jedné akci usadili hned vedle herečky Moniky Belluci a Simonu ne. Také jí na oplátku dala co proto. Nakonec se obě ale prý usmířily.

O české Miss World 2006 zase prohlásila, že není modelkou ani evropského, natož světového formátu. „Je mi líto, že má neustálou potřebu očerňovat mnohé z módní branže a ve snaze se zviditelňovat se snižuje k takovým nepodloženým útokům," reagoval na Simonina slova její bývalý manažer Saša Jány.

A které další osobnosti rozhodně nemají Simonu Krainovou v lásce? Patří k nim například Petra Němcová, exmanžel Bořek Slezáček nebo Dara Rolins, s níž byla ve válce, pak se usmířily, nyní jsou ale jejich vztahy opět na bodu mrazu. Podobných lidí by se však našlo daleko více.

„Pán Bůh dobře věděl, co se mnou provést, abych jednou neskončila jako stárnoucí zapšklá modelka,“ řekla nám už dříve v narážce na své dvojnásobné mateřství Simona Krainová. Tak snad měla pravdu…

Měla by Krainová dál kritizovat kolegyně a kolegy?
Ano, ať pokračuje, baví mě to
4,2 %
Ani náhodou, měla by být za dámu
14,3 %
Jedna za osmnáct, druhá bez dvou za dvacet
81,5 %
Celkem hlasovalo 48424 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám