Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Posledních sedm let je Simona Krainová (51) se svým manželem a otcem svých synů Karlem Vágnerem jedno tělo, jedna duše. Dvojici nespojují pouze rodinné vazby a vše s tím spojené, ale Karel je zároveň Simoniným manažerem, a tak spolu tráví soukromý i pracovní čas.

„Jsme jako siamská dvojčata, už jsme si zvykli na to, že děláme všechno spolu a myslím, že to ani jednomu z nás nevadí. V některých situacích jsem totiž trošku jako chlap, nepotřebuje proto vyhledávat kumpány a někdy ryze chlapské činnosti provádí klidně se mnou. Občas si ze mě dělá legraci, že jsem jako basa piva,” vtipně komentovala idylické manželské soužití modelka.

Teď ale přišla výrazná změna a Vágnerovi se na několik týdnů odloučili. „Měli jsme vyrazit s partou na dovolenou, kterou jsme měli strávit v Karibiku, ale nemohli jsme najít společný termín, tak jsme se nakonec dohodli na tom, že pojede beze mě. Já mám tady stejně spoustu pracovních projektů, které nebylo možné odložit,” uvedla Simona na akci, kde byla představena jako česká tvář italské značky spodního prádla.

Jak se zdá, Simona a Karel jsou na sebe tak úzce napojení, že jim ale odloučení příliš nevyhovuje. „Není to ono. Karel není moc spokojený. Situaci úplně nenahrává fakt, že v Hondurasu teď panují nějaké tropické deště, nemají moc hezké počasí, tak se mu stýská po mně i po dětech,” krčí rameny Simona, která se na manžela už také těší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám