Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lékařů se Simona Krainová (51) nikdy nebála. Pokaždé, když se dostala do lékařského prostředí, trvala na kompletním vyšetření. A některá z nich ani nebyla přímo nutná. Přátelé ji proto označují za hypochondra, tomu se ale Simona směje.

„Jako matka dvou dětí jsem vůči zdraví daleko zodpovědnější. Prevence je u mě na prvním místě. Všichni, kdo mě znají, tak vědí, že neustále prudím a chci jít na krev, na jiné vyšetření, i když mi nic není. Neustále chci absolvovat různá vyšetření, i když mě nic nebolí. Je dobré chorobám předejít,” říká modelka.

Krainová v posledních letech přišla o řadu svých blízkých. „Vidím, jak to kolem mě padá. Posledních pár let mi odešlo pár známých a přátel a to přesně z toho důvodu, že podcenili příznaky a zanedbali prevenci,” říká Krainová, která na klinice, jíž propůjčila svou tvář společně se svým manželem a Lucií Bílou představila program komplexního preventivního vyšetření.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám