Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Simona Krainová (51) byla ozdobou pražského týdne módy, kde předváděla hned na dvou přehlídkách. Na módní show Pietro Filipi prozradila, jak se na to připravovala. Poslouchejte dobře.

Skoro týden téměř nejedla, aby dostala dolů pár kilo. "Pět dní před přehlídkou jsem nasadila své proteinové shaky a kokosovou vodu. V pátek jsem začala odpadávat, cítila jsem únavu. Zhubla jsem asi tři kila za týden, bylo to rychlé a samozřejmě se to vrátí. To jsou extrémy, když člověk potřebuje zhubnout rychle. Nikomu to nedoporučuju," řekla Super.cz Krainová.

"Dlouhodobě je to o zdravé stravě a cvičení, ale když se opravdu rychle potřebuješ dostat do formy, je to jinak. Jediné, co funguje, jsou džusy a nejíst," vysvětlila modelka.

Simona ukázala skvělou postavu bez celulitidy. "Už nemám kapacitu, že bych ráno vstala, namazala se samoopalovacím krémem, šla cvičit, pila kokosovou vodu jako ty mladý holky. Radši si jdu zaběhat, když je čas. Ne že by mě to bavilo, ale hned vidím výsledky a mám z toho dobrý pocit. Diety mě nikdy nebavily, miluju jídlo," řekla.

"Celulitidou jsem nikdy moc netrpěla, je to genetika, mám to po mámě, která ji taky nemá. Máma je menší, není takhle štíhlá, ale náznak celulitidy tam není. Jsem ráda, že to nemusím řešit," dodala Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám