Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V minulých edicích zářily na mole během Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku zejména androgenní modelky včetně mladičkých vítězek Czechoslovak TopModel, které mnohdy sotva měly občanku.

Letos se ale situace změnila, po osmi letech se vrátila zpátky na molo například jedna z nejúspěšnějších českých modelek Martina Šmuková a zejména během prezentace kolekce Lukáše Lindnera se to na mole hemžilo zralými modelkami, jako byla například Veronika Hejlíková a hlavně pak Simona Krainová (51).

„Nechtěl jsem modelky, ale chtěl jsem na mole ženy. Vždyť právě jim je určena moje tvorba,” vysvětlil svůj záměr Lukáš.

Právě Krainová prezentaci Lindnerovy kolekce pro jaro a léto 2017 otevírala a zavírala. Na závěr dokonce oblékla šaty ze stříbrného lamé, pod kterými nejspíš záměrně vykukovaly černé kalhoty (nebylo to ale poprvé, den před tím se Simona předvedla v krajkovaných kalhotkách od Kateřiny Geislerové). Nejen tato provokace, ale celá přehlídka koncipovaná ve formě sexy scénického představení, si zasloužila potlesk vestoje.

Reklama

Další články

Načítám