Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) oslavila 43. narozeniny a jako modelka je stále na roztrhání. Během týdne módy v Praze šla dvě přehlídky a předvedla své dokonalé tělo. Na přehlídce Kateřiny Geislerové ukázala v odhaleném modelu zadek v kalhotkách, večer na módní show Pietro Filipi, kde byla hostem, zase vnady v pořádně odhaleném body.

"Bylo mnohem příjemnější sedět pod molem a pozorovat to. Asi se k tomu zase vrátím," řekla Super.cz Krainová. "Jsem ráda, že můžu podpořit české návrháře, mám mezi nimi přátele. Šla jsem do toho na plný koule. Když chce návrhář, abych si něco oblékla, vezmu si to. Modelka je od toho, aby předváděla, dokázala zaujmout, ne do toho mluvila," vysvětlila Krainová, která byla rozhodně ozdobou Prague Fashion Weeku.

A to i v případě, kdy právě jen seděla jako host. V sexy body vypadala úchvatně. "Tento model mi dorazil se zpožděním a nechala jsem ho v tašce. Viděla jsem ho na fotce a hrozně se mi líbil. Z přehlídky jsem dorazila odpoledne domů, stihla jsem se odmalovat, zase nalíčit, vykoupat děti, nakrmit děti, vyndala jsem model na večer z tašky, oblékla ho a zjistila jsem, že jsem nahá. Bylo tři čtvrtě na sedm a Karel zavelel, že musíme jít. Tak jsem tady," dodala se smíchem Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám