Hlavní obsah
Článek

Tohle byla opravdu velmi pestrá společnost a Super.cz rozhodně nemohl chybět. S modelkou Simonou Krainovou (51) jsme byli slavit čtyřicetiny. Jednalo se o tajný mejdan, který pro ni uspořádal manžel Karel Vágner a Simona se několikrát rozplakala dojetím.

Výběr hostů byl skutečně velmi zajímavý. Vedle faráře Zbigniewa Czendlika postával Jaro Slávik (49) s manželkou, přestože se v poslední době v médiích střídají jména jeho milenek. Staré lásce přišel popřát i Sagvan Tofi (59), který ve stejnou chvíli jako se Simonou chodil s Darou Rolins (51).

Když to holky zjistily, vykašlaly se na něj a staly se z nich nejlepší kamarádky. Emoce sice vyprchaly, ale přesto se trojice na párty v pražském K.U. baru odmítla společně vyfotit.

Objevila se i tenistka Barbora Záhlavová Strýcová, která má momentálně stopku za pozitivní doping a jejíž otec byl loni odsouzen za distribuci kokainu, pervitinu a marihuany. S manželkou, která bojovala s rakovinou prsu, přišel Emanuele Ridi, do jehož restaurace v Dejvicích Simona roky chodí.

Kdo ještě dorazil, a jak to Simoně slušelo si prohlédněte ve velké fotogalerii. Super.cz připravuje i video z večírku.

Reklama

Další články

Načítám