Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) skvěle zvládá skloubit pracovní i osobní život. Nedávno se stala ředitelkou modelingové soutěže, v nejbližší době ji čeká práce pro významnou klenotnickou značku a mezitím ještě nafotila novou kampaň právě k Czechoslovak TopModel.

„Chci mladým dívkám, jako je Adéla, pomoci nastartovat jejich kariéru v modelingu, předávat jim zkušenosti, uvést je do velkého světa přehlídkových mol a kampaní světoznámých značek. Soutěž je tak trochu moje třetí dítě,“ komentovala s nadsázkou Simona Krainová.

„Jsem ráda, že se nám podařilo získat na focení a celou produkci skutečné profesionály a autority ve svých oborech. Skvěle se mi pracovalo a na výsledku je to, myslím, vidět,“ doplnila Krainová. Tým agentury Czechoslovak Models v čele s ředitelkou soutěže zrealizuje v září a říjnu letošního roku celkem jedenáct castingů v českých a slovenských městech.

Reklama

Další články

Načítám