Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na jednu z posledních společenských akcí v Česku vyrazila modelka Simona Dvořáková (29). Přítelkyně Tomáše Topolánka a finalistka České Miss splnila slib, že odjede za prací do zahraničí, a již 11. září odlétá. Loučila se ovšem ve velkém stylu. Mezi ostatními dámami byla v rudých šatech s obřím výstřihem bez podprsenky, kdy ňadra ani nepodlepila páskou, k nepřehlédnutí.

"Domluvila jsem si práci v Dubaji. Je to propojení modelingu a sportu," vysvětlila Super.cz. Chystá se snad trénovat na závody na velbloudech? "To není zrovna sport podle mého gusta," smála se. "Ne, bude to golf a tenis, jimž se věnuji už roky," upřesnila s tím, že v Dubaji bude minimálně do Vánoc.

Simona si myslí, že partnerské odloučení s přítelem zvládnou. "Tomášovi začíná v říjnu škola, studuje v Londýně, takže doposud jsme k sobě také měli o trochu dál, než je běžné. Ale snad za mnou bude létat i do Dubaje. Zvládli jsme jiné, horší věci, tak snad nebude problém ani tohle," míní.

Líbí se vám takový typ šatů?
Ne, je to laciná provokace
75,9 %
Ano, je to sexy
24,1 %
Celkem hlasovalo 11005 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám