Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenhle rozchod nikdo nečekal. Láska slavného páru Leoše Mareše (47) a Petry Faltýnové (46) je již minulostí. Pár se rozešel v pondělí nad ránem v baru v Karlových Varech. A to ještě včera v noci vrkali jako dvě hrdličky.

Společně vyrazili na párty jedné banky a vypadalo to, že se výborně baví. Společnost jim dělali syn Mirka Topolánka (67) Tomáš se svojí krásnou misskou Simonou Dvořákovou (29). Nic nenaznačovalo, že by se nad vztahem stahovala mračna.

Co se přesně mezi Petrou a Leošem v noci stalo, je zatím otázkou. „Je to smutný a bolestivý, ale nedalo se jinak. Nefiguruje u nás rozhodně nikdo třetí. Bylo to naše společné rozhodnutí a bylo strašně těžké, protože jsme pro sebe hodně znamenali a měli se rádi, ale bude to tak pro nás oba lepší,“ potvrdil Super.cz informace o rozchodu Mareš.

Pár prošel už několika krizemi. Loni ve Varech už to vypadalo na rozchod poté, co paparazzi Faltýnovou načapali na kolonádě nahoře bez a osahával ji jeden z jejích kamarádů. Krizi ale překonali. Letošní Vary ale zřejmě budou jejich opravdu posledními.

Reklama

Další články

Načítám