Hlavní obsah
Článek

Byla označovaná za favoritku posledního ročníku České Miss, nakonec se překvapivě nedostala ani do první trojky. Teď dostala Simona Dvořáková (29) možnost si s vítězkou Gabrielou Frankovou (30) vyřídit účty. Nedošlo ale k souboji v bahně, ani si holky nevyškrábaly oči, ale utkaly se v tenise.

Česká Miss 2014 a finalistka soutěže se spolu setkaly na lekci tenisu, kterou Simona jako trenérka dětských tenisových nadějí věnovala Gabriele. Frankovou totiž čeká účast na charitativním tenisovém turnaji, a i když v dětství tenis hrála, raketu už v ruce nedržela téměř deset let.

Obě krásky si daly sraz na kurtech v Modleticích a pustily se do tréninku pod žhnoucím sluncem, na které můžeme v tomto nevlídném počasí jen vzpomínat. „Gabču už jsem delší dobu osobně neviděla, protože jsme obě měly hodně práce a studijních povinností. Takže jsem moc ráda, že jsme mohly strávit společné dopoledne tréninkem. Hezky jsme si zahrály, Gabriela ze sebe vydala maximum a těším se, že příště nám společná hra v charitativním turnaji určitě vyjde,“ řekla Simona.

A jak se lekce před turnajem líbila Gábině? „Trénink se Simčou mi dal hodně a moc jsem si ho užila. Sice jsem nečekala, že budu muset dělat i kliky, ale jinak to bylo moc fajn,“ směje se Gabriela a dodává: „Pozapomněla jsem, jak se správně hraje bekhend, Simča mi poradila a já se do toho postupně dostávala. Jsem moc ráda, že jsme se opět viděly, mohly spolu potrénovat a snad mi to pomůže získat víc prostředků v charitativním turnaji, který mě čeká na konci měsíce,“ směje se vítězka letošního ročníku České Miss Gabriela Franková.

Ve finále soutěže byly tyto dvě dlouhonohé a světlovlasé krásky pro mnoho lidí soupeřkami. Na tenisovém kurtu jsme viděli spíš dvě rozesmáté kamarádky. Tak uvidíme, co jim oběma přinese budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám