Hlavní obsah
Článek

Simona Dvořáková (29), finalistka letošní České Miss, se údajně drsně pohádala s přítelem Tomášem Topolánkem, synem expremiéra Mirka Topolánka. Hádka před objektivy fotografů i televizními kamerami měla proběhnout na přehlídce, kam oba vyrazili coby hosté. A vypadalo to na rozchod!

"Nevím, co kde psali, ale nestalo se to. Odešli jsme spolu domů, žádná hádka nebyla, přehlídka byla moc hezká a užili jsme si ji," řekla Super.cz Simona.

Není tajemstvím, že Tomáš byl zásadně proti, aby se Dvořáková přihlásila do České Miss. Po celou dobu příprav byl značně nervózní. Zřejmě se bál, že o svoji krásnou partnerku přijde. "On se bál, že bych se mohla změnit. Má mě hrozně rád, bojí se o mě, a já si toho vážím. Chápal, že si to chci zkusit, že to chci dokázat a podporoval mě," upřesňuje Simona.

Focení na párty po boku krásné Simony ale zřejmě jeho koníčkem nadále nebude. "Nerad se fotí, já to naprosto chápu, snažím se to respektovat, on se snaží zase respektovat, že to je součást mé práce," vysvětluje.

Po finále České Miss je na roztrhání a nabídky na focení a módní přehlídky přibývají. "Mám víc nabídek. Jsou zajímavé, jsem ráda, že je mám. Nyní mám před sebou maturitu a snažím se na ni pečlivě připravovat. To je teď priorita. Nabídky na modeling pečlivě zvažuji," uzavírá Dvořáková, která se na podzim chystá za modelingem opět do zahraničí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám