Hlavní obsah
Článek

Přestože je českým fanouškům Silvia Kucherenko známá ze sociálních sítí, kde ji sleduje přes půl milionu uživatelů, v posledních týdnech se jí v tuzemských médiích dostalo větší pozornosti než doposud. Pozdvižení vyvolaly snímky se saxofonistou Felixem Slováčkem (80), které přidala na Instagram. Ihned se začalo spekulovat, zda si muzikant nenašel náhradu za výtvarnici Lucii Gelemovou (41).

„Felix je úžasný člověk a veliký gentleman,“ svěřila v rozhovoru pro Super.cz Kucherenko a vysvětlila, jak se s muzikantem seznámila. „Byli jsme v lázních Brusno, kde probíhala výstava obrazů jedné slovenské umělkyně. Felix přijel obrazy pokřtít, stejně jako já. Takže jsme se oba stali kmotry, nic jiného v tom není potřeba hledat, ani vyvolávat žádné senzace,“ objasnila a zároveň vyvrátila veškeré domněnky.

Na Slovensku je Kucherenko známá ze sociálních sítí i televize, kde má svůj vlastní pořad. „Svět podle Kucherenko točíme už pátým rokem. V televizi to běží jednou týdně a je potřeba vymýšlet stále nová témata. Je tam úplně všechno, někdy se tam propagují nějaké věci, točí se, co den dá,“ řekla nám blondýnka.

Poslední dobou ji nejen pracovní povinnosti přivádí často do Prahy, kam by se v budoucnu nebránila přestěhovat. „Mám v Čechách sestru, její dceru, ale mám tu i pracovní věci. Dost propaguji instagramové reklamy, i českým firmám, ale opravdu se nechci řadit k influencerům. Jsem osoba, která svým jménem prodává nějaké produkty, ale jako influencerka bych to nenazvala,“ dodává Kucherenko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám