Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Mia Goth (28) čeká svého prvního potomka. Často je ji vidět na procházkách v Pasadeně, kde má mimochodem dům i její bývalý manžel, herec Shia LaBeouf (37). A právě ten jí v těchto dnech dělá společnost, a tak není náhoda, že se o něm spekuluje jako o otci Miina dítěte. Goth je údajně zhruba v 5. měsíci, těhotenství ani jeden z herců zatím nekomentoval.

Mia a Shia spolu randili čtyři roky, než se v roce 2016 vzali. Vztah to byl velmi turbulentní, při jednom z incidentů herec dokonce své partnerce vyhrožoval smrtí. Rozvedli se o dva roky později, ale v první polovině loňského roku si opět na veřejnosti vyměňovali něžnosti.

V druhé polovině už ale Shia randil s herečkou Margaret Qualley. Mezitím ho jiná expartnerka, hudebnice FKA twigs, zažalovala za týrání a psychickou újmu. Ve vztahu s hollywoodským bouřlivákem byla na přelomu let 2018 a 2019.

V té době LaBeouf také nastoupil do léčebny. Nebylo to poprvé ani naposledy. Ovšem tehdy výbušnému herci diagnostikovali posttraumatický syndrom a údajně na sobě od té doby intenzivně pracuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám