Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hudebnice FKA twigs (32) žaluje svého bývalého partnera, herce Shiu LaBeoufa (37) za sexuální napadení, ublížení na zdraví a emoční týrání, informoval The New York Times. Twigs vlastním jménem Tahliah Debrett Barnett popsala vztah s hercem jako “nekonečné týrání“.

Ve výpovědi, kterou předložila losangeleskému vrchnímu soudu, uvedla mimo jiné, že ji herec vědomě nakazil pohlavně přenosnou chorobou, fyzicky ji napadl během hádky na veřejnosti a zamkl ji v pokoji, když ho po jiné hádce chtěla opustit.

Dále uvedla, že ji herec po nocích terorizoval, nutil ji spát nahou a měl vždy vedle postele nabitou zbraň, takže se bála jít i v noci na toaletu.

Barnett a LaBeouf randili krátce v roce 2019. Hercův románek se zpěvačkou vyšel najevo ve stejnou dobu jako jeho rozvod s herečkou Miou Goth, které v minulosti dokonce vyhrožoval smrtí. V první polovině letošního roku to ale vypadalo, že má k exmanželce opět blízko.

LaBeouf proslul svým nevyzpytatelným chováním jak v soukromí, tak i na place. Časté výbuchy vzteku a opilecké eskapády vedly k několika zatčením a pobytům v léčebnách, kde mu nakonec diagnostikovali posttraumatický syndrom. V posledních dvou letech na sobě herec pracuje a léčí se.

Barnett byla v minulosti zasnoubená s hercem Robertem Pattinsonem, hudebnice se nově veřejně zastala i zpěvačka Sia, která tvrdí, že má s LaBeoufem sama špatné zkušenosti. Na Twitteru ho označila za patologického lháře, údajně jí lhal o tom, že je single, a navázal s ní milostný poměr, což jí mělo způsobit psychickou újmu.

„Věřím, že je velmi nemocný a silně soucítím s ním i jeho oběťmi,“ nechala se slyšet Sia.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám