Hlavní obsah
Článek

V 90. letech prodávala alba po miliónech a sbírala jednu hudební cenu za druhou. Zlatou éru má Sheryl Crow (62) sice za sebou, ale stále koncertuje pro své věrné publikum.

Americká zpěvačka má ve své sbírce devět cen Grammy a její hity patří k tomu nejlepšímu, co se v uplynulých desetiletích v USA urodilo na hudební scéně v pop-rockovém žánru. Sheryl loni vydala své desáté studiové album Be Myself, ale to se nesetkalo se zdaleka tak velkým úspěchem jako její desky Tuesday Night Music Club a The Globe Session z 90. let.

Na Bad World Tour Sheryl doprovázela Michaela Jacksona (†50) jako vokalistka. O pár let později už sportovní haly vyprodávala se svým vlastním repertoárem. Ten dodnes rozšiřuje o další nové písně, ale musela se smířit s tím, že už není hvězdou celosvětového formátu.

To ale Sheryl Crow nejspíš netrápí. Kromě koncertování zvládá péči o své dva adoptované syny. Wyatta (10) a Leviho (8) zpěvačka vychovává sama. V minulosti jí nevyšel vztah s hercem Owenem Wilsonem ani cyklistou Lancem Armstrongem. Z jejích nejnovějších fotek je zřejmé, že je spokojená. O životní elán ji nepřipravil ani boj s rakovinou prsu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám