Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká zhodnocení nemovitostí! Zpěvačka Sheryl Crow (50) ale požadovanou sumu za své tři domy v Santa Monice trochu přepálila. Chce za ně 16 miliónů dolarů, tedy více než 311 miliónů korun. Když však tuto nemovitost (všechny tři domy koupila - a stejně tak je i prodává - najednou) v roce 1993 kupovala, zaplatila za ni podle deníku Daily Mail ‚pouhých‘ 885 tisíc dolarů (17 miliónů korun). Crow by tak po necelých dvaceti letech chtěla nemovitost prodat osmnáctinásobně dráž.

Pravdou je, že všechny domy Crow vybavila luxusním nábytkem a stále renovovala původní dřevěné stropy i podlahy. Rozlehlá desetiakrová zahrada, na které domy stojí, se navíc nachází v oblasti Hollywood Hills, která se během posledních let stala takzvaným ‚srdcem Hollywoodu‘.

Hlavní dům byl postaven v roce 1924 ve španělském stylu, má čtyři velké ložnice, tři koupelny, rozlehlou kuchyň, knihovnu, vinný sklípek a hudební studio. Nechybí samozřejmě ani krásný bazén.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám