Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sheryl Crow si už jednou musela z úst lékařů vyslechnout všemi ženami obávanou diagnózu. Rakovinu prsu naštěstí před šesti lety úspěšně pokořila, jenže padesátiletá folková a country hvězda se nyní od lékařů dozvěděla, že má tumor na mozku. Podle její mluvčí Christine Wolff však není potřeba se o zdraví zpěvačky obávat, jelikož nádor je nezhoubný. Sheryl však toto zjištění jistě na klidu nepřidalo.

Mluvčí zpěvačky ještě ujistila veřejnost, že se Sheryl cítí skvěle, je zdravá a šťastná. Wolff rovněž uvedla, že se jedná o benigní nádor mozkového obalu zvaný meningeom, který je poměrně běžný a dá se obvykle operativně odstranit. Rodačka z amerického Missouri podle jejích slov nemá žádné symptomy a vše je v pořádku. Zpráva byla prý zveřejněna pouze v rámci rozhovoru, ale rozhodně neměla nikoho znepokojit.

Proč tedy Sheryl Crow podstoupila vyšetření, které nádor objevilo? Během jednoho svého koncertu na Floridě prý zapomněla text své písně ‚Soak Up the Sun‘, což ji znepokojilo: „Bála jsem se, co se děje s mou pamětí, proto jsem zašla na vyšetření a našli mi nádor na mozku,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro Las Vegas Review-Journal a vyvolala tím obavy o její zdraví u mnohých svých fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám