Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle se herecké ikoně Sharon Stone (66) vážně povedlo! V neděli překvapila svých 3,2 milionu sledujících na Instagramu fotkou, kde pózuje jen v leopardním spodním dílu plavek s lehkým pončem, které jen částečně překrývalo její přednosti. Snímek postrádal jakoukoli úpravu a vylepšení a Sharon si na něm dělá legraci sama ze sebe…

„Příjemně nedokonalá v dokonalém dni,“ připsala herečka k momentce a sledující ji hned zasypali pochvalnými komentáři a emotikony ohýnků na důkaz, že je pořád velmi žhavá a žádoucí.

Topmodelka českého původu Pavlína Pořízková snímek například okomentovala: „A jako bohyně se směje smrtelníkům.“ A přidala mrkajícího smajlíka.

Hvězda snímků Základní instinkt či Total Recall na sebe poslední dobou upozorňuje poměrně často. Ať už například svou účastí na filmovém festivalu v Cannes, kde zazářila hned na několika premiérových promítání, či svou otevřenou zpovědí o devíti prodělaných potratech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám