Hlavní obsah
Článek

Rodina Sharon Stone (66) prožívá velmi smutné okamžiky. Herečka svěřila fanouškům, že její jedenáctiměsíční synovec a kmotřenec River zemřel poté, co mu začaly selhávat orgány a skončil v kómatu.

River byl nejmladším dítětem hereččina mladšího bratra Patricka a jeho ženy Tashy, kteří žijí v Ohiu. Zprávu o jeho smrti zveřejnila Sharon v pondělí na Instagramu u vzpomínkového videa. Tři dny předtím sdílela, že je chlapec v nemocnici a bude potřebovat k uzdravení zázrak.

„Mého synovce Rivera našli v kolébce, selhávaly mu orgány. Prosím, modlete se za něj. Budeme potřebovat zázrak,“ prosila fanoušky v pátek u fotky chlapce na přístrojích.

O modlitby za syna žádala tehdy na sociálních sítích i Tasha. O příčinu Riverova stavu se nepodělila, ale uvedla, že i kdyby se z kómatu probral, nebyl by jako dřív.

Zdrcení rodiče se ke smrti syna zatím nevyjádřili. Stone byla v Itálii, když se o Riverově stavu dozvěděla. Přes víkend se ale vrátila do USA.

I minulý rok se rodina Stone potýkala se zármutkem. Její příbuzní bojovali s komplikacemi kvůli koronaviru, kterému nakonec podlehly hereččina adoptivní babička a kmotra. O život kvůli covidu bojovala i její sestra Kelly, která má lupus, a její muž.

Aby toho nebylo málo, Dorothy, matka Sharon prodělala loni během pěti měsíců dva infarkty a nyní má v těle několik stentů a kardiostimulátor.

Tasha, matka zesnulého Rivera, začátkem roku rovněž čelila zdravotním problémům. Zveřejnila, že byla v nemocnici na kapačkách, i když neuvedla důvod hospitalizace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám