Hlavní obsah
Článek

Sharon Stone (66) se na Instagramu svěřila, že její mladší sestra Kelly dostala koronavirus. Ta musela být hospitalizována a o průběhu nemoci se rozepsala na svém profilu.

Doposud sdílela několik videí z nemocničního lůžka, kde je připojená na přístroje. V prvním z nich, které přesdílela i Sharon, Kelly apeluje na sledující, aby nosili roušky, nechali se pořádně testovat a izolovali se. „Bojuji o každý nádech,“ nechala se slyšet.

Na nejaktuálnějším videu je vidět zmožená Kelly, která si stěžuje na slabost a bolesti hlavy. „Dneska nemám dobrý den. Jsem velmi slabá, celkově malátná, bolí mě hlava, je to tak těžké. Můj muž už nemá horečky. Je to šílené, 14. den nemoci a cítím se takhle špatně. Ale vím, že lidem bylo i hůř. Snažím se neztrácet naději. To je jediné, co můžete dělat,“ vzkázala.

Kelly se s manželem izolovala v Montaně, přestože od března dodržovali veškerá bezpečnostní opatření, i ta nepovinná, stejně se nakazili. Kvůli lupu v minulosti podstoupila chemoterapie.

Její sestra Sharon otevřeně kritizovala, že nejsou ve státě přísnější bezpečnostní opatření. I ona apeluje na sledující, aby nosili roušky a izolovali se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám