Hlavní obsah
Článek

Sharon Stone (66) patří k herečkám, které přibývající vrásky přijímají s grácií. Se stárnutím nevede bitvu, ostatně byla by předem prohraná, a vypadá skvěle. Mladistvě, šik, a když na to přijde, i velice sexy.

Na jedné z párty při předávání hudebních cen Grammy nešlo ani při vysoké koncentraci hudebních a hereckých hvězd Stone přehlédnout. Na červeném koberci pózovala v černém body a průhledných „síťovaných“ šatech a - narozdíl od množství látky - sebevědomí měla na rozdávání. Získat je ale herečku stálo dost sil, jak přiznala.

I Stone si prošla krizí středního věku, obdobím, kdy se musela naučit akceptovat a vyrovnat se s měnícím se tělem i obličejem.

„Byla doba, to jsem byla čtyřicátnice, kdy jsem se zamkla v koupelně s lahví vína a řekla si, že nevyjdu, dokud zcela neakceptuju, jak vypadám. Prozkoumala jsem obličej ve zvětšovacích zrcátku, prohlédla jsem si své tělo, a brečela jsem a brečela,“ přiznala těžké přelomové období. Ale podařilo se a dnes dává hrdě k dobru větu: „Nevěřili byste, kolik doktorů se mi snažilo prodat facelift“. Jejím receptem na svěží vzhled se stala hydratace a omezení alkoholu a na štíhlé tělo pak jóga a tanec.

Ve velmi podobném ouftitu se shodou okolností pár dní nato v Berlíně objevila i herečka Charlize Theron, na niž jsou teď upřeny zraky především v souvislosti s drby, že má mít velmi blízko k Bradu Pittovi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám