Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva se provalilo, že má herečka Sharon Stone (66) nového chlapa, byla spatřena, jak s ním brouzdá ulicemi Říma. Její novou láskou je žurnalista Enzo Cursio (50). Cursio je také ekologickým aktivistou a bojovníkem za lidská práva a byl nominován na Nobelovu cenu míru 2018.

Stone v Itálii natáčí televizní seriál The New Pope, a přestože je vytížená i filmovými projekty, na lásku si čas našla. Naposledy byla herečka, která je i po šedesátce velmi sexy, spojována s realitním magnátem Angelem Boffou (41). O devatenáct let mladšího milence vyměnila za o deset let mladšího.

Matka tří adoptovaných synů byla v minulosti dvakrát vdaná za starší partnery. K mladším mužům začala tíhnout až v poslední době. Přestože s Buffou se jednalo spíše o krátkodobou záležitost, v první polovině roku se hojně spekulovalo i o zásnubách. Jak je vidět, Buffa už je evidentně pasé a herečka po boku jiného jenom kvete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám