Hlavní obsah
Článek

Na svůj věk Sharon Stone (66) nikdy nepůsobila, ale nyní se zdá, že vypadá dokonce ještě lépe než v minulosti. Láska v jejím případě nejspíš účinkuje jako elixír mládí.

Nestárnoucí hvězda má za sebou dvě zkrachovalá manželství a několik románků se slavnými muži, mezi něž patří herec David Duchovny či režisér Paul Verhoeven, který má na svědomí hereččinu legendární scénu v Základním instinktu, v níž odhalila svůj klín. Sharon se v roce 2004 rozvedla s Philem Bronsteinem a před randěním dala přednost péči o své tři adoptované syny.

Herečka, která zastavila čas, byla po dlouhé době zvěčněna s pánským doprovodem. Na ostrov Svatý Bartoloměj vyrazila společně s Lonniem Cooperem, který je označován za jejího nového partnera. Sharon předvedla svou štíhlou postavu v plavkách a málokdo by tipoval, že jí táhne na šedesát.

Nový vztah Sharon očividně prospívá. Herečka si v poslední době nechala narůst delší vlasy, s nimiž působí ženštěji než s dřívějším účesem. Ať už ji fotografové zastihnou na společenských akcích, na letišti či na pláži, vždy je v dobré náladě. Láska s ní dělá divy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám