Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sharon Stone (66) na sebe sice poslední roky spíš než filmovými rolemi upozorňuje chozením s mladíčky a ‚bezpodprsenkovou‘ zálibou, ale když už se pustí do nějakého focení, obvykle to stojí za to. Tentokrát se sice nepředvádí úplně nahá jako před půlrokem pro Harper’s Bazaar, ale ani fotky v příštím magazínu Spirit And Flesh rozhodně nebudou k zahození...

Za měsíc již osmapadesátnice Sharon se na chvíli stala antickou bohyní, když se jen v bílých šatech lehoučkých jako vánek od kazašské návrhářky Ayanat Ksenbai a v sexy kozačkách ‚gladiátorkách‘ na jehlových podpatcích prohýbala na balkóně jedné luxusní vily v Miami. Focení samo o sobě asi nebylo žádný med, ale z výsledku bude jistě nadšená ona i Timothy White, který okolo hvězdy pobíhal s fotoaparátem.

Krasavice z 24 let starého thrilleru Základní instinkt ale nebývala vždy se svým zrajícím tělem tak spokojená. Loni v rozhovoru pro magazín Shape přiznala: „Po čtyřicítce nastal zlomový bod, kdy jsem se zamlkla v koupelně s láhví vína a řekla si, že nevyjdu ven do doby, než nezačnu naprosto akceptovat to, jak teď vypadám. Zkoumala jsem svůj obličej v zrcadle, dívala jsem se na své tělo a plakala a plakala.“

„Potom jsem si řekla: ‚Prostě stárneš. Jak to chceš udělat?‘ a pomyslela jsem si, že chci stárnout jako tanečnice. Chci se udržovat v kondici. Chci pracovat, tančit a cvičit,“ dodala herečka, kterak se nakonec smířila s přibývajícím věkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám