Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sharon Stone (66) před pár dny oslavila pětašedesáté narozeniny a vypadá skvěle. Tento týden dorazila hned na dvě velké společenské akce, na galavečer na podporu výzkumu rakoviny a na připomínku konce války ve Vietnamu.

USA si připomínají padesátileté výročí konce války ve Vietnamu (v roce 1975) už devátým z celkem třinácti let. „V roce 2012 náš národ započal třináctiletou upomínku na 50. výročí Vietnamské války, abychom si byli jisti, že každý veterán, rodina, pečovatel a přeživší, na něž těžké roky ve Vietnamu dopadly, pocítí vděčnost národa za tuto oběť,“ stojí v prohlášení Bílého domu.

Outfity, které herečka na zmíněné akce oblékla, nemohly být odlišnější. Na první galavečer zvolila dlouhé khaki šaty na tělo, na druhý pak jasně červený sexy kostým se širokými kalhotami a oversize sakem, které bylo zapnuté jen na jeden zámeček, který suploval knoflík. Jeho zlatou barvu sladila se šperky a vypadala skvěle.

Pro mnohé je herečka inspirací v tom, že přibývající roky umí nosit a ani po šedesátce se nebojí odvážnějších modelů. „Je úžasná, vzor všech zralých žen, jak stárnout,“ zní jeden z mnoha obdivných komentářů. „Je nádherná,“ doplňuje další obdivovatelka. Jiný fanoušek už si tak jistý není: „Výstřih bez podprsenky...co se to děje?“ ptal se.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám