Hlavní obsah
Článek

Tahle herečka na rozdíl od některých kolegyní umí stárnout s grácií, přesto se na společenských akcích dokáže blýsknout tak, že z ní jdou muži do kolen. Své narozeniny ovšem oslavila doma a fanoušky překvapila fotkou bez jakýchkoliv úprav, jen s vtipným doplňkem na obličeji.

Možná jste na fotce poznali legendární Sharon Stone (66), která je už od dob Základního instinktu považována za jednu z nejvíce sexy hereček vůbec. Před časem se přiznala, že dříve hodně holdovala botoxu a jiným úpravám, pak ale prodělala mrtvici a krvácení do mozku a od roku 2001 na ní majitelé zkrášlovacích salonů nevydělali ani korunu. Jeden z jejích partnerů jí prý dokonce požádal o to, aby si na botox zašla, krátce poté ovšem vztah skončil.

Když se objevila na oscarovém galavečeru, ve žluté róbě opět zářila tak, jak jsou fanoušci zvyklí. Jen chvíli předtím je ovšem prostřednictvím sociální sítě vpustila do svého soukromí a ukázala se bez jakýchkoliv úprav. Naopak se ještě „vymódila“ do domácí jupinky s knoflíky, rozcuchala si vlasy a jako doplněk si nasadila obří umělé rty, které pravděpodobně dostala k narozeninám od někoho ze svých blízkých.

„Povedlo se. Konečně. Na mé narozeniny. Dostala jsem se do Hollywoodu,“ připsala Sharon k fotce, která mezi jejími fanoušky vyvolala vlnu nadšení. Někteří dokonce psali, že měli pocit, že je na snímku Courtney Love, někdejší manželka zesnulého Kurta Cobaina, která má pro velké rty slabost. Jisté je, že herečka ani v pětašedesáti letech neztrácí nic nejen ze svého šarmu, ale ani ze svého smyslu pro humor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám