Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden z nejdelších a nejpevnějších hollywoodských svazků je v troskách. Podle informací několika zahraničních médií Sharon Osbourne (71) manželovi Ozzymu (75) neodpustila aférku s pohlednou vlasovou stylistkou hvězd Michelle Pugh.

Pár, jenž vychoval tři děti a překonal již řadu krizí, kdy Ozzy bojoval s alkoholovou a drogovou závislostí, se tak údajně po více než 33 letech manželství rozchází. Magazín People již informoval, že se sedmašedesátiletý zpěvák dokonce odstěhoval z rodinného sídla v Los Angeles a momentálně má přebývat v jednom z hotelů v Beverly Hills. Sharon jej prý z jejich domu vyhodila.

Žena, kvůli níž mělo slavné manželství frontmana kapely Black Sabbath s moderátorkou a bývalou porotkyní X Factoru ztroskotat, je pětačtyřicetiletá kadeřnice Michelle Pugh, jež se stará mimo jiné o vlasy Jennifer Lopez či Alicii Silverstone a pracuje rovněž jako vlasová stylistka pro seriál Girls.

Sharon a Ozzy se brali 4. července 1982 a mají spolu dcery Aimee (32) a Kelly (31) a syna Jacka (30). Z předešlého manželství má zpěvák ještě další tři děti.

Reklama

Další články

Načítám