Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během uplynulých dní byla opět ve svém živlu. Při přípravách na Mercedes-Benz Prague Fashion Week se mohla Sharlota Frantinová (27) kreativně vyřádit. Rapperka zvolila na přehlídku Vandy Jandy svítivě zelený kabát podle vlastního návrhu, pod něj oblékla rolák v podobném odstínu, růžový krajkový korzet a kapsáče.

V minulosti Sharlota vynesla na akci mnohem odvážnější modely. Poprvé přišla v síťovaném topu, pod kterým prosvítalo poprsí s přelepenými bradavkami.

„První ročníky pro mě byly náročné, nevěděla jsem, jak to funguje. Lidi si mě oťukávali a poznávali mě. V průběhu let si na mou přítomnost zvykli a pochopili, oč jde,“ směje se Sharlota a jedním dechem dodává: „Je fajn, že se koná taková událost, kde se člověk může ponořit do své fantazie a lidi se můžou navzájem inspirovat.“

Rapperka má za sebou navrhování vlastní módní kapsule pro internetový e-shop s oblečením. Ptali jsme se tedy, jestli netouží na týdnu módy sama jednou představit něco většího. „Do budoucna, za mnoho let, by to byla věc, která by mě bavila. Třeba se mi poštěstí a budou se tady procházet nějaké blázniviny,“ usmívá se hudebnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám