Hlavní obsah
Článek

Už podruhé a také prý naposledy odhalila svoje tělo v pánském časopise. "Tímhle uzavírám jednu kapitolu svého života. Je to přerod dívky v ženu," míní rapperka Sharlota Frantinová (27). Pózovala v sexy prádélku a ukázala tak, které části jejího těla nejsou potetované.

První odvážné focení má už roky za sebou. "Bylo to pro mého partnera, když jsme měli první výročí. Nechala jsem pro něho nafotit sérii aktů a jeden z nich si nechal dokonce vytetovat na ruku. Jeden akt jsem nechala uveřejnit i v časopise, protože jsem si říkala, že nebudu čekat, až mě někdo náhodou vyfotí, když by mi někde vypadlo prso," svěřila Super.cz.

Sharlota je zasnoubená, přístí rok by si měla vzít přítele Lukáše Jirkovského a pak už plánuje také počít děti, takže chtěla mít zároveň památku na to, jak její tělesné křivky vypadaly nepoznamenané mateřstvím.

Rapperka má aktuálně figuru snů, jak můžete na snímcích vidět. Propadla prý crossfitu. „Momentálně je to rok, kdy opravdu třikrát týdně chodím cvičit. I přesto, že mám nejvíc kilo, co jsem kdy měla, jsem v naprosté kondici a mé tělo vypadá líp než kdykoli předtím," tvrdí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám