Hlavní obsah
Článek

Do dávné historie jsme se na dalším focení kalendáře Jsem žena, jsem Evropa přenesli spolu s raperkou Sharlotou Frantinovou (27). Ta totiž ztvárnila markraběnku Matyldu z Canossy, významnou toskánskou vládkyni z 11. století, díky níž se vítězství v bojích o investituru mezi římským císařem a papežem přiklonila na papežovu stranu. S mužem na Petrově stolci měla mít nespoutaná kráska dokonce i poměr! "Ona byla proslulá i svojí erotickou krásou," upřesnila zpěvačka.

Vlasy upravené ve stylu lví hřívy, meč i brnění si Sharlota při focení s fotografkou Ivy Morwen užila. "Cítila jsem se hrozně dobře. Už když jsem dostala informace, jak by to mělo vypadat, okamžitě jsem si řekla, že přesně tohle chci, protože jsem to já. V takovém stylingu jsem vždycky toužila fotit a myslím si, že s Matyldou máme společných spoustu osobnostních rysů," svěřila Sharlota, která je prý sama také takový vůdčí typ, aspoň co se rapové scény týče.

Když už jsme mluvili i o muzice, Sharlota potěší svoje fanoušky, protože během karantény natočila svoji novou desku, dvojalbum, na němž bude třicet skladeb. "To bylo taky to hlavní, čemu jsem se věnovala. A taky jsem hodně chodila do přírody, na což předtím nebyl nikdy čas," dodala zpěvačka, která bude řešit koncertování až podle aktuální situace.

Reklama

Další články

Načítám