Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy nové desky Sharloty Frantinové (27) vrcholí. Rapperka má již za sebou práci ve studiu a nyní pracuje na vizuální stránce.

Extravagantní hvězdička ještě v době kdy nemusela řešit přísná opatření proti šíření koronaviru, nafotila obal a booklet alba. Výsledek prý ale vznikl náhodou.

„Původně jsem měli v plánu nafotit snímky pro Annu Čurlejovou, která vytváří extravagantní doplňky. Spolupracuji s ní totiž už několik let. Avšak poté, co jsem fotky viděla, jsem se do nich zamilovala,“ komentovala Sharlota snímky, na kterých pózuje s výrazným make-upem, v paruce a dominantní čelenkou připomínající svatozář.

„Snímky podtrhují atmosféru některých skladeb na albu, proto jsem se rozhodla je rovnou použít. Nebylo to tedy nic plánovaného,“ vysvětluje rapová princezna,  kterou jste v televizi nejspíš zaznamenali jako moderátorku zákulisního pořadu show The Voice Česko Slovensko.

Zpěvačka připomíná na snímcích ikonu svatých, podle Sharloty se jednalo o volnou inspiraci. „Námět jako takový pro nás nebyl neobvyklý. Ale měl pro mě tu správnou atmosféru,“ dodává Sharlota Frantinová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám