Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známá výzva Wine Challenge je v současné době na sociální síti Tik Tok velmi populární. Podlehla jí nedávno například i Cameron Diaz, nyní se k ní připojily slavné kolegyně Shannen Doherty (53) a Sarah Michelle Gellar (43).

Ty na svých instagramových profilech sdílely video, jak dokáží vypít sklenici vína bez použití rukou. A nutno uznat, že mají opravdu talent. Zatímco Doherty měla sklenici v zubech, Gellar byla ta, co ji vypila.

Herečky jsou velmi blízké přítelkyně a často sdílí společná selfie. Shannen se nejednou nechala slyšet, že považuje Sarah za člena rodiny a svou velkou oporu.

Začátkem roku Doherty oznámila, že se jí vrátila rakovina. Statečně se pere s nemocí ve čtvrtém stádiu a snaží se zůstat pozitivní. S nemocí bojuje mimo jiné zdravým životním stylem. Dbá na zdravou stravu a aby byla aktivní. A jak můžete vidět na videu, neztrácí ani smysl pro humor.

Reklama

Další články

Načítám