Hlavní obsah
Článek

Shannen Doherty (52) tráví karanténu s manželem Kurtem Iswarienkem. Ve svých postech mu často děkuje za lásku a podporu v boji s rakovinou, vidět ho ale moc není. Při příležitosti hereččiných 49. narozenin udělal výjimku a sdílel společný snímek a pár slov.

„Karanténa potřebuje lepší jméno. Protože je to v mnoha ohledech dobrá cesta. Všechno to není zlé. Přinutila nás se zastavit a přehodnotit naše způsoby konání a přemýšlení o věcech. Vnitřní i vnější hlasy, které nás ovlivňovaly, potřebovaly zpomalit a sjednotit se, abychom mohli lépe vidět jednoduše krásné věci jako radost,“ píše Iswarienko.

A přímo navázal přáním. „Dneska jsem jí plný, protože moje manželka slavní narozeniny. Jsem šťastný, jsem tady, že můžu upéct dort a uvařit jídlo, abych to s ní oslavil. Vše nejlepší, miluji tě,“ napsal seriálové Brendě. Ta s odpovědí nezahálela: „S tebou je karanténa snesitelná, miluji tě.“

Doherty letos v únoru oznámila, že se jí vrátila rakovina. Poprvé s nemocí bojovala v roce 2015, kdy jí byla diagnostikována rakovina prsu. O dvě léta později uvedla, že má testy v pořádku. Začátkem loňského roku se bohužel nemoc znovu ozvala. Herečka vše držela v tajnosti, a dokonce byla schopna natočit i nové díly Beverly Hills 90210.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám