Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po oznámení, že se jí vrátila rakovina, se herečka Shannen Doherty (53) maličko odmlčela. Před pár dny o sobě však opět dala vědět fanouškům. Na Instagramu sdílela snímek, jak jede na koni, který doplnila o rozsáhlý popisek. V něm především děkovala fanouškům za jejich nekonečnou podporu.

„Je to zvláštní období, nestojím úplně pevně nohama na zemi. Pochopitelně jsem ve stresu. Bojuji, mírně řečeno. Ale věřím, že zase najdu pevnou půdu pod nohama. Hluboko v sobě hledám vnitřní sílu a potřebuji se tomu postavit. Modlím se, abych to zvládla důstojně a půvabně. Mám toho tolik co říct. Tolik co sdílet. A budu. Pro tuto chvíli, vězte, že vaše podpora mi neuvěřitelně pomáhá,“ sdílela dojemná slova herečka.

Oddaní fanoušci Shannen opět v komentářích zahrnuli láskou a podporou. Hereččin boj s rakovinou sledují už od samého počátku. Rakovinu prsu oznámila v roce 2015. O dva roky později se dostala nemoc do klidového stádia, ale v loňském roce se bohužel vrátila v plné síle. Začátkem února sdílela Doherty se světem, že zápolí s nemocí ve čtvrtém stádiu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám