Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (53) v úterním díle pořadu Good Morning America v rozhovoru uvedla, že se jí vrátila rakovina. Lékaři jí diagnostikovali nemoc ve čtvrtém stádiu.

O diagnóze se představitelka Brendy Walsh dozvěděla před rokem, ještě před natáčením rebootu slavného seriálu Beverly Hills 90210 a v době úmrtí kolegy a přítele Luka Perryho (†52), jenž podlehl následkům rozsáhlé mrtvice.

„Proč jsem to nebyla já? Bylo to pro mě tak divné, být diagnostikovaná, a pak někdo, kdo je evidentně zdravý, odejde první. Bylo to šokující a to nejmenší, co jsem k uctění jeho památky mohla udělat, bylo natočit tu show,“ řekla Doherty.

Se svou diagnózou se svěřila jedinému kolegovi z BH90210, a to Brianu Austinovi Greenovi, který jí prý byl během natáčení a v době truchlení po Perrym velkou oporou.

Nejtěžší pro Doherty bylo oznámit zprávu nejbližším, mamince Rose a manželovi Kurtu Iswarienkovi. „Máma je nesmírně silná a odvážná osoba, stejně tak můj manžel, ale bojím se o něj,“ řekla herečka.

S oznámením své nemoci šla Doherty do médií z toho důvodu, že ji čeká soud a v dokumentech, které budou v nejbližších dnech zveřejněné, jsou i záznamy o její nemoci. „Chci, aby to lidé slyšeli ode mě, a ne ze soudního spisu,“ řekla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám