Hlavní obsah
Článek

Televize Fox oznámila, že BH90210, které přivedlo zpátky staré známé tváře z oblíbeného teenagerovského seriálu, končí a další díly se točit nebudou.

„Vyjadřujeme naši vděčnost a respekt Brianovi, Gabrielle, Ianovi, Jasonovi, Jennie, Shannen (53) a Tori a také celému týmu FOX a CBS televizními studiím, kteří do pokračování vložili svá srdce a duše, aby mohli přinést tuto nostalgickou vzpomínku,“ znělo v prohlášení televize.

Šestidílná série měla raketový nástup, ale velice rychlý sešup ve sledovanosti. Mezi autory předlohy nových dílů patřily i představitelky Donny a Kelly. Jejich počin nebyl přijat s velkým nadšením, když se diváci dozvěděli, že jsou nové díly o hercích samotných a není to o životě jejich oblíbených hrdinů.

V srpnu, kdy se nové díly uváděly, byla Tori Spelling (50) ještě plná nadějí: „Máme tolik příběhů, které chceme říct, takže si myslím a doufám, že můžeme pokračovat ještě několik sérií.“

Ke konci se vyjádřil už i herec Brian Austin Green, kterého se fanoušci ptali, zda je tu potenciál na další díly. Ten jim suše odpověděl: „Žádné další nebudou. Sorry.“ Na svůj twitterový účet pak přidal fotku oblíbeného podniku Peach Pit, ke kterému přidal komentář: „Byl to zábavný výlet zpátky, děkuji fanouškům.“

Reklama

Další články

Načítám